Контакт информации

 

 

Кабинет на Претседателот на

Република Македонија

 

Вила „Водно“

ул. „Ацо Караманов“, 33А
1000 Скопје, Република Македонија
телефон: 02 3253 124

e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видитеЛице за посредување при остварување на правото на
слободен пристап до информациите од јавен карактер

 

Службено лице: Милутин Арсоски

телефон: 02 3253 132

e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видитеЛице за комуникација со граѓани кои имаат
некаков вид и степен на попреченост (инвалидност)

 

Службено лице: Флорија Љатифи

телефон: 02 3253 171

e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите